De consultants van Gupta Strategists zijn gedreven door inhoud.
Ze vormen een hecht en ondernemend team met een groot onderling vertrouwen.

De afgelopen jaren is Gupta Strategists snel gegroeid. De uitgangspunten blijven hetzelfde: hecht, gedreven door inhoud, gericht op de hoogste standaard en met groot onderling vertrouwen. Formele titels zijn er niet, iedereen wordt beoordeeld op individuele merites en resultaten bij klanten. Alle teamleden werken vanuit eigen verantwoordelijkheid en collegiale gelijkwaardigheid.

Teamlid

 • Thijs de Kruif

  Thijs de Kruif
  Contactgegevens 06 13327823 thijs.dekruif@gupta-strategists.nl http://nl.linkedin.com/pub/thijs-de-kruif/51/516/197
  Achtergrond
  • Studeerde Technische Natuurkunde (MSc en BSc) aan de TU Eindhoven
  • Volgde een Minor Bedrijfseconomie aan Universidad Politecnica de Valencia
  • Werkte tijdens zijn studie als project manager bij 'De Kleine Consultant'

  Afwisseling

  Tijdens mijn studie kwam ik in aanraking met strategy consulting en vond daar juist dié dingen die ik in de natuurkunde miste. Ik wilde graag meer afwisseling, snellere resultaten en meer teamwerk, maar tegelijkertijd uitdagende en complexe puzzels blijven oplossen. Deze vrij uitgebreide set van wensen vond ik terug bij Gupta. Iedere dag kan ik mij weer in een ander probleem vastbijten en in een team gezamenlijk naar een oplossing toewerken.
   

  In de driver’s seat

  Wat mij aantrok in Gupta Strategists is de ambitieuze cultuur, gecombineerd met een informele sfeer binnen het team. Die setting maakt het mogelijk om iedereen goed te leren kennen en van elkaars krachten te profiteren en te leren. Daarnaast kan je door de grote verantwoordelijkheid die je krijgt meteen een bijdrage leveren aan maatschappelijk relevante problemen. Vanaf dag één in de driver’s seat!