De consultants van Gupta Strategists zijn gedreven door inhoud.
Ze vormen een hecht en ondernemend team met een groot onderling vertrouwen.

De afgelopen jaren is Gupta Strategists snel gegroeid. De uitgangspunten blijven hetzelfde: hecht, gedreven door inhoud, gericht op de hoogste standaard en met groot onderling vertrouwen. Formele titels zijn er niet, iedereen wordt beoordeeld op individuele merites en resultaten bij klanten. Alle teamleden werken vanuit eigen verantwoordelijkheid en collegiale gelijkwaardigheid.

Teamlid

 • Taco Houwert

  Taco Houwert
  Contactgegevens 0613689860 taco.houwert@gupta-strategists.nl https://nl.linkedin.com/in/taco-houwert-8a23354
  Achtergrond
  ē Studeerde Geneeskunde en Medische Informatiekunde aan de UvA
  ē Werkte bij McKinsey & Company en MC Slotervaart/MC Groep
  ē Volgde een MBA bij McKinsey & Company

  Passie voor de gezondheidszorg

  Als geneeskundestudent was ik al snel geïnteresseerd in hoe het nog beter kon in de zorg. De passie om iets te kunnen verbeteren voor patiŽnten vormt voor mij het uitgangspunt. Om veranderingen in deze complexe sector te realiseren vind ik dat je zowel de medische als de bedrijfseconomische aspecten goed moet begrijpen. Als strategy consultant heb ik een manier gevonden deze twee werelden te verbinden om zo het verschil te maken voor patiŽnten.
   

  Inspirerende omgeving

  Gupta Strategists is voor mij na 7 jaar werkervaring bij McKinsey & Company de ideale vervolgstap. Ik was meteen gegrepen door de mensen en de ondernemende omgeving. Het zijn allemaal experts met een passie voor de gezondheidszorg. Het is enorm inspirerend om met ons team en de klanten samen na te denken over de complexe vraagstukken in de zorg. Het vormt voor mij een unieke omgeving om mijn ervaring en expertise verder te verdiepen.