De consultants van Gupta Strategists zijn gedreven door inhoud.
Ze vormen een hecht en ondernemend team met een groot onderling vertrouwen.

De afgelopen jaren is Gupta Strategists snel gegroeid. De uitgangspunten blijven hetzelfde: hecht, gedreven door inhoud, gericht op de hoogste standaard en met groot onderling vertrouwen. Formele titels zijn er niet, iedereen wordt beoordeeld op individuele merites en resultaten bij klanten. Alle teamleden werken vanuit eigen verantwoordelijkheid en collegiale gelijkwaardigheid.

Teamlid

 • Steven van Beurden

  Steven van Beurden
  Contactgegevens 06 48569065 steven.vanbeurden@gupta-strategists.nl https://www.linkedin.com/in/steven-van-beurden-992a96136/
  Achtergrond
  Studeerde Diergeneeskunde aan de Universiteit Utrecht
  Promoveerde in de Diergeneeskunde op onderzoek naar herpesvirussen
  Ontwikkelde voor Boehringer Ingelheim een nieuw type pluimveevaccin

  Dynamiek

  Na mijn studie Diergeneeskunde heb ik mij verder verdiept in de veterinaire virologie. De academische wereld bood mij veel vrijheid en ruimte om eigen ideen uit te werken. De afgelopen jaren merkte ik dat klinische relevantie voor mij steeds belangrijker werd, maar die is bij wetenschappelijk onderzoek niet altijd direct duidelijk. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een dynamischere sector waar ik sneller resultaat zie van mijn werk: strategy consulting.

  Gezondheidszorg en feiten

  De focus en aanpak van Gupta vormen voor mij de perfecte combinatie. Als parttime verpleeghuismedewerker heb ik jarenlang de praktische uitdagingen in de zorg van dichtbij meegemaakt. Als wetenschapper ben ik juist altijd op zoek naar de onderliggende feiten. De strategen van Gupta vormen daarnaast een geweldig team. Niet alleen binnen Gupta, maar juist ook samen met de klant zijn we constant op zoek naar het beste resultaat.