De consultants van Gupta Strategists zijn gedreven door inhoud.
Ze vormen een hecht en ondernemend team met een groot onderling vertrouwen.

De afgelopen jaren is Gupta Strategists snel gegroeid. De uitgangspunten blijven hetzelfde: hecht, gedreven door inhoud, gericht op de hoogste standaard en met groot onderling vertrouwen. Formele titels zijn er niet, iedereen wordt beoordeeld op individuele merites en resultaten bij klanten. Alle teamleden werken vanuit eigen verantwoordelijkheid en collegiale gelijkwaardigheid.

Teamlid

 • Roxanne Busschers

  Roxanne Busschers
  Contactgegevens 06 52295625 roxanne.busschers@gupta-strategists.nl https://nl.linkedin.com/in/roxannebusschers
  Achtergrond
  • Studeerde Applied Mathematics (MSc, cum laude) aan de U-Twente
  • Studeerde Industrial Engineering & Management (MSc, cum laude) aan de U-Twente
  • Behaalde MBA aan INSEAD

  Eye opener

  Na de middelbare school heb ik vanuit een brede interesse gekozen voor Technische Bedrijfskunde. Na drie jaar studeren en een diploma verder, zocht ik meer diepgang. Om echt te begrijpen waar een formule of methode vandaan komt, ben ik toen gestart met een Master Wiskunde. Tijdens een college zorglogistiek over OK-planning werd ik gegrepen door de complexiteit van de gezondheidszorg. Ook zag ik dat mijn technische en bedrijfskundige vaardigheden heel waardevol kunnen zijn voor de zorg. Dat moment was voor mij een eye opener! 
   

  Snel bijleren

  Ook bij Gupta profiteer ik dagelijks van de kennis die ik bij de theoretische vakken heb opgedaan. Daarnaast leer ik ook steeds nieuwe dingen van mijn collega’s. Waar de een mij hielp met de opzet van een model, kon de ander mij wegwijs maken in de wondere wereld van zorgregistratiecodes. Het gevoel direct bij te dragen èn veel nieuwe dingen te leren, maakt mijn werk ontzettend leuk.