De consultants van Gupta Strategists zijn gedreven door inhoud.
Ze vormen een hecht en ondernemend team met een groot onderling vertrouwen.

De afgelopen jaren is Gupta Strategists snel gegroeid. De uitgangspunten blijven hetzelfde: hecht, gedreven door inhoud, gericht op de hoogste standaard en met groot onderling vertrouwen. Formele titels zijn er niet, iedereen wordt beoordeeld op individuele merites en resultaten bij klanten. Alle teamleden werken vanuit eigen verantwoordelijkheid en collegiale gelijkwaardigheid.

Teamlid

 • Roderick van Grinsven

  Roderick van Grinsven
  Contactgegevens 06 51954365 roderick.vangrinsven@gupta-strategists.nl https://nl.linkedin.com/in/roderickvangrinsven
  Achtergrond
   Studeerde Management of Innovation (MSc) aan de EUR (RSM)
   Studeerde Finance & Investments (MSc, Cum Laude) aan de EUR (RSM)
   Studeerde International Business Administration (BSc) aan de EUR (RSM)

  Perfecte combinatie

  Tijdens mijn studie bedrijfskunde in Rotterdam merkte ik dat ik graag continu wordt uitgedaagd en geïnspireerd raak door mensen met andere achtergronden. Ook wilde ik graag in een ondernemende omgeving werken. Gupta combineert deze punten perfect: hard werken met een diverse groep mensen en samen steeds weer nieuwe problemen oplossen. Het voordeel van het werken in teamverband is dat je al snel eigen verantwoordelijkheid krijgt en dat je bovendien elke dag blijft leren van elkaar. De combinatie van deze twee aspecten zorgt ervoor dat ik elke dag met veel plezier aan het werk ga.
   

  Diversiteit

  Nu ik werkzaam ben in de zorg merk ik pas echt hoe ontzettend divers deze sector is. Die diversiteit maakt elk project verschillend, zowel qua inhoud als het beoogde doel. Het is bovendien heel gaaf om te merken dat ik met dit werk echt iets kan betekenen voor de toekomst van mensen.