De consultants van Gupta Strategists zijn gedreven door inhoud.
Ze vormen een hecht en ondernemend team met een groot onderling vertrouwen.

De afgelopen jaren is Gupta Strategists snel gegroeid. De uitgangspunten blijven hetzelfde: hecht, gedreven door inhoud, gericht op de hoogste standaard en met groot onderling vertrouwen. Formele titels zijn er niet, iedereen wordt beoordeeld op individuele merites en resultaten bij klanten. Alle teamleden werken vanuit eigen verantwoordelijkheid en collegiale gelijkwaardigheid.

Teamlid

 • Peter Sohl

  Peter Sohl
  Contactgegevens 06 14266058 peter.sohl@gupta-strategists.nl http://nl.linkedin.com/in/petersohl
  Achtergrond
  Studeerde BioMechanical Design (MSc, cum laude) aan de TU Delft
  Studeerde Werktuigbouwkunde (BSc, cum laude) aan de TU Delft
   

  Uitdaging

  Na het afronden van mijn technische studie zocht ik verdieping en uitdaging op een ander vlak. Strategy consulting biedt mij die uitdaging en Gupta in het bijzonder. De gezondheidszorg heeft altijd al mijn interesse gehad. Hi-tech innovaties, maar ook stijgende kosten en vergrijzing maken het een zeer interessante en maatschappelijk relevante sector.

  Persoonlijke ontwikkeling

  De unieke focus van Gupta biedt mij de mogelijkheid om in korte tijd veel inhoudelijke kennis op de doen en veel te leren. Persoonlijke ontwikkeling is dan ook een belangrijk speerpunt. Met een multidisciplinair team op analytische wijze puzzels oplossen die impact hebben, is precies hetgeen waardoor ik word uitgedaagd!