De consultants van Gupta Strategists zijn gedreven door inhoud.
Ze vormen een hecht en ondernemend team met een groot onderling vertrouwen.

De afgelopen jaren is Gupta Strategists snel gegroeid. De uitgangspunten blijven hetzelfde: hecht, gedreven door inhoud, gericht op de hoogste standaard en met groot onderling vertrouwen. Formele titels zijn er niet, iedereen wordt beoordeeld op individuele merites en resultaten bij klanten. Alle teamleden werken vanuit eigen verantwoordelijkheid en collegiale gelijkwaardigheid.

Teamlid

 • Lisa Vogelpoel

  Lisa Vogelpoel
  Contactgegevens 0644886012 lisa.vogelpoel@gupta-strategists.nl https://nl.linkedin.com/in/lisavogelpoel
  Achtergrond
  Studeerde bio-medische wetenschappen (cum laude) aan de UvA
   Is gepromoveerd in de immunologie aan het Academisch Medisch Centrum

  Complex en fascinerend

  Tijdens mijn studie en promotie-onderzoek heb ik me verdiept in het menselijk lichaam. Het menselijk lichaam is complex en fascinerend: alles werkt samen tot een goed werkend geheel en als er ergens iets misloopt word je ziek. Ook de gezondheidszorg is complex en fascinerend en er liggen grote uitdagingen om de zorg zo in te richten dat deze goed, toegankelijk en betaalbaar is en blijft. Bij Gupta kan ik bijdragen aan een toekomstbestendig zorgsysteem.

  Het beste uit jezelf

  Het in teamverband werken aan het oplossen van een probleem geeft me veel voldoening. Bij Gupta werken we met een divers, ondernemend en sociaal team aan oplossingen voor allerlei problemen in de gezondheidszorg. Je wordt daarbij uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen!