De consultants van Gupta Strategists zijn gedreven door inhoud.
Ze vormen een hecht en ondernemend team met een groot onderling vertrouwen.

De afgelopen jaren is Gupta Strategists snel gegroeid. De uitgangspunten blijven hetzelfde: hecht, gedreven door inhoud, gericht op de hoogste standaard en met groot onderling vertrouwen. Formele titels zijn er niet, iedereen wordt beoordeeld op individuele merites en resultaten bij klanten. Alle teamleden werken vanuit eigen verantwoordelijkheid en collegiale gelijkwaardigheid.

Teamlid

 • Koen Merkus

  Koen Merkus
  Contactgegevens 06 13548708 koen.merkus@gupta-strategists.nl https://nl.linkedin.com/in/koenmerkus
  Achtergrond
  • Studeerde Technische Natuurkunde (MSc, cum laude) aan de TU Eindhoven
  • Liep stage in een biofysisch lab aan de University of Pennsylvania
  • Onderzocht de ontwikkeling van een nieuw type biosensor

  Complexe puzzels, concreet resultaat

  Tijdens mijn studie Technische Natuurkunde merkte ik dat ik het leuk vind om over complexe fundamentele problemen na te denken, maar ook dat ik veel motivatie haal uit projecten met een medische component. De zorg intrigeert mij omdat het de levens van zo veel mensen verbetert, maar ook omdat de organisatie ervan bijna nooit simpel is. Bij Gupta vind ik de combinatie van ingewikkelde puzzels en werken aan een concreet en relevant doel: de zorg verbeteren!
   

  Slim en behulpzaam team

  Binnen het team word je omringd door bijzonder slimme en vriendelijke collega’s. Bovendien zorgt de kleinschaligheid van het bedrijf ervoor dat iedereen elkaar goed kent en de sfeer zeer gemoedelijk is. Binnen het bedrijf wordt ongeveer alles door de consultants zelf geregeld, waardoor er echt een ondernemende sfeer hangt en iedereen elkaar op alle mogelijke manieren helpt.