De consultants van Gupta Strategists zijn gedreven door inhoud.
Ze vormen een hecht en ondernemend team met een groot onderling vertrouwen.

De afgelopen jaren is Gupta Strategists snel gegroeid. De uitgangspunten blijven hetzelfde: hecht, gedreven door inhoud, gericht op de hoogste standaard en met groot onderling vertrouwen. Formele titels zijn er niet, iedereen wordt beoordeeld op individuele merites en resultaten bij klanten. Alle teamleden werken vanuit eigen verantwoordelijkheid en collegiale gelijkwaardigheid.

Teamlid

 • Jenny de Jong

  Jenny de Jong
  Contactgegevens 06 18767750 jenny.dejong@gupta-strategists.nl https://www.linkedin.com/in/jenny-de-jong-6b4526116/
  Achtergrond
  Studeerde Mathematical Sciences (MSc, cum laude) aan de Universiteit Utrecht
  Studeerde Wiskunde (BSc) aan de Universiteit Utrecht

  Complexe vraagstukken

  Ik heb wiskunde gestudeerd omdat ik houd van het oplossen van complexe puzzels. In mijn baan zocht ik naast die analytische uitdaging ook maatschappelijke relevantie en een gezellige werkomgeving. Bij Gupta Strategists heb ik die combinatie gevonden.

  Hard werken met een doel

  De afgelopen jaren heb ik geroeid in het nationale team. In de Holland Vrouwen Acht werkten we nauw samen om het beste uit onszelf en elkaar te halen. Iedereen was tot op het bot gemotiveerd. Uit zon vorm van samenwerking haal ik veel energie. Binnen Gupta vind ik dezelfde dynamiek: hard werken in een multidisciplinair team aan ingewikkelde projecten om een lastig haalbaar doel te bereiken.