De consultants van Gupta Strategists zijn gedreven door inhoud.
Ze vormen een hecht en ondernemend team met een groot onderling vertrouwen.

De afgelopen jaren is Gupta Strategists snel gegroeid. De uitgangspunten blijven hetzelfde: hecht, gedreven door inhoud, gericht op de hoogste standaard en met groot onderling vertrouwen. Formele titels zijn er niet, iedereen wordt beoordeeld op individuele merites en resultaten bij klanten. Alle teamleden werken vanuit eigen verantwoordelijkheid en collegiale gelijkwaardigheid.

Teamlid

 • Ankie Kerstens

  Ankie Kerstens
  Contactgegevens 0631044277 ankie.kerstens@gupta-strategists.nl https://nl.linkedin.com/pub/ankie-kerstens/2a/ab6/437
  Achtergrond

  • Studeerde Health Economics, Policy and Law (MSc) aan de Erasmus Universiteit
  • Specialiseerde zich in health technology assessments
  • Studeerde Ergotherapie (BSc) aan de Hogeschool Rotterdam

   

  Van betekenis zijn voor de zorg

  Na het behalen van mijn VWO diploma wilde ik maar één ding: zorgprofessional worden. Door mijn ervaringen als ergotherapeut ontwikkelde ik ideeën en vragen rondom transparantie en kwaliteit in de gezondheidszorg. Ik ontdekte dat ik ook op een ander niveau een waardevolle bijdrage kan leveren aan de zorg. Mijn ervaringen als zorgprofessional motiveren mij om mee te werken aan het optimaliseren van en innoveren binnen gezondheidszorgsystemen.
   

  Leren van complexe vraagstukken en van elkaar

  Tijdens mijn afstudeeronderzoek merkte ik dat ik veel plezier haal uit het beantwoorden van een complex vraagstuk in de zorg middels een gedegen analyse. Dit is wat mij aanspreekt in het werk als strategy consultant in de zorg. Wat mij specifiek aanspreekt in Gupta Strategists is het werken binnen een hecht team van ambitieuze collega’s vanuit verschillende achtergronden. Ik voel mijzelf voortdurend geprikkeld om met en van elkaar te leren!