Gupta Strategists publiceert onafhankelijke studies, organiseert eigen recruiting evenementen en is regelmatig aanwezig op evenementen van universiteiten of studieverenigingen.

Hieronder ziet u de details van het geselecteerde nieuwsbericht.

Nieuws

Gupta coacht Medical Business Projects

Sinds januari 2015 is Willem van der Veer Coach bij MBP, daar ondersteunt hij teams van (bijna) artsen en gezondheidswetenschappers bij het uitvoeren van consultancy projecten.
MBP heeft als doel een brug te slaan tussen de medische en de bedrijfskundige wereld. MBP koppelt een team van medici en andere jonge, ambitieuze en creatieve mensen met verschillende achtergronden, aan een opdrachtgever met een zorg-gerelateerd bedrijfskundig vraagstuk. Daarnaast organiseert MBP de benodigde tools en coaching gedurende het project. Zo zijn teams zonder consulting ervaring in staat verbetermogelijkheden in zorgprocessen of op afdelingen in ziekenhuizen op te sporen, uitdagingen te analyseren en verbeteringen door te voeren.

De uitkomst is een win-win situatie. Enerzijds leert Medical Business Projects medici en niet-medici op professionele wijze bedrijfskundige vraagstukken in de zorg aan te pakken, en anderzijds dragen de projecten ook daadwerkelijk bij aan een betere gezondheidszorg.

Willem coacht een team dat werkt aan een project op de polikliniek orthopedie van het OLVG in Amsterdam. Het OLVG heeft MBP gevraagd een advies te geven over optimalisatie van de polikliniek orthopedie. De focus in dit project ligt op “slimmer werken”, zodat zowel kwaliteit en patiënttevredenheid worden verhoogd, als het proces efficiënter wordt ingericht.

Gupta ondersteunt MBP graag in hun initiatief om de artsen van de toekomst een bredere kijk te laten ontwikkelen op de zorg.
Doorsturen
Terug naar nieuwsoverzicht