Gupta Nieuws

Gupta organiseert kennismakingsdiner op donderdag 12 oktober

Op donderdag 12 oktober 2017 organiseert Gupta Strategists een kennismakingsdiner. Ben je analytisch sterk en lijkt het je leuk om als strategieconsultant complexe problemen in de zorg op te lossen? Dan is dit de ideale mogelijkheid om kennis te maken met Gupta Strategists, ons team en de aard van ons werk.
Lees meer

Gupta brengt vervolgstudie op No Place Like Home uit

Ondanks de talloze voorbeelden van ziekenhuiszorg die thuis kan plaatsvinden, moeten patiënten nog vaak een ritje naar het ziekenhuis maken. We beschrijven in onze nieuwe versie van de onafhankelijke studie No Place Like Home welke obstakels de transitie van zorg naar huis vertragen. En de oplossing? Die schuilt in kopiëren wat koplopers al doen.
Lees meer

Gupta brengt studie 'Waardegedreven Inkoop' uit

Inkoopkosten zijn een belangrijk onderdeel van de zorgkosten. Ze zijn in tien jaar bijna verdubbeld, terwijl de toegenomen waarde voor de patiënt vaak niet duidelijk is. Gupta Strategists toont in deze studie het belang van (medische) inkoop aan en betoogt waarom het een topprioriteit van elk ziekenhuis moet zijn. Gupta geeft daarbij ook praktische tips om de inkoopresultaten te verbeteren.
Lees meer