Gupta Strategists is een adviesbureau voor strategische vraagstukken
in de gezondheidszorg. Opdrachtgevers zijn, onder andere, zorginstellingen, zorgverzekeraars, toezichthouders en financiers.


Via post: Postbus 16, 4060 GA, Ophemert
 
Gupta Strategists is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24380035
Contactgegevens medewerkers: zie teampagina
 

Recruiting

Voor vragen over recruiting, sponsoring, symposia, carrièredagen etc, kunt u contact opnemen met Roderick van Grinsven (Roderick.vanGrinsven@gupta.nl of 06-51 95 43 65).
 

ZIVVER

Vanaf 8 juli neemt Gupta deel aan een pilot om de dataveiligheid nog verder te verhogen. Onderdeel hiervan is het uitwisselen van gevoelige informatie via de e-mail. Door een e-mail via ZIVVER te versturen, garanderen wij onze patiënten dat vertrouwelijke informatie volgens de modernste beveiliging wordt verstuurd.
Mogelijk bent u de ontvanger van een ZIVEER-mail en wilt u controleren of deze e-mail inderdaad door Gupta verstuurd is. U kunt op de link in het e-mailbericht klikken, een wachtwoord of sms-code invoeren en het bericht lezen.
Verdere uitleg over het gebruik van ZIVVER wordt gegeven in de ontvangen e-mail.
 
Heeft u vragen over ZIVVER? Of kunt u het ontvangen bericht niet openen? Neem dan contact op met Peter Sohl en geef aan dat u een vraag heeft over ZIVVER. Wij zullen u zo goed mogelijk te woord staan.
Lees meer op ZIVVER op www.zivver.com.
 

Certificering

Gupta heeft onderstaande certificaten met betrekking tot het omgaan met gevoelige informatie:


Deze website maakt uitsluitend gebruik van analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.